Turen til Trykkerdammen

Skrevet af Luanna Bergh Jensen - Mandag, 10 juni 2013.

Først før dykket skulle vi mødes ved garagen for at hente noget udstyr til turen. Derefter var det direkte derud mod Trykkerdammen, som ligger i Helsingør, hvor vi skulle dykke. Det tog ca. 1 times tid at komme derud. Og det syntes jeg var lang tid.

Når men efter vi var kommet over til Trykkerkammen fik vi at vide hvem der skulle dykke sammen med hvem og hvem der skulle dykke hvornår. Jeg var en af dem der skulle dykke først og gjorde mit dykkerudstyr klar og fik klædt om til min dykkerdragt. Da det så var gjort var det lige ud i vandet og få dykket. I vandet var der en del fladfisk, krabber, en masse planteliv og så nogle an...

Dyk på Minos

Skrevet af Jeanette Thomasen - Søndag, 09 juni 2013.

Dyk på Minos

Dagen startede ved garagen kl 8.30 med at hente båd, hvorefter turen gik til Rødvig. Her pakkede vi båden og var kl 10.15 klar til at sætte kursen mod Minos. Vejret var til at starte med overskyet og lidt køligt. Men efter gode 45 min på vraget kom solen frem. 

Lidt bølger på vandet, fin sigt og stort set ingen strøm ved vraget. Tre ting der førte til et godt dyk på næsten 45 min i det 10 graders varme vand. 

Nogle havde mere luft på flaskerne efter første dyk, og vi gjorde derfor stop på Junker på vej hjem, som er en lille flyvemaskine. Her blev det, for nogle, til et kort dyk på 20 min., hvor flaskerne blev tømt, og...

På vej mod det ukendte

Skrevet af Ian Nielsen - Søndag, 09 juni 2013.

Siden jeg var lille, husker jeg hvordan jeg altid har været fascineret af vandet.

Det store hav, der på overfladen bare var grønt og kedeligt, men under overfladen åbner en helt ny og fantastisk verden. Et sted man kunne svæve igennem, og bare se ned på bunden, som en fugl ser på jorden fra luften. Allerede fra jeg lærte at svømme, havde dette bidt fast i mig, og gennem hele min barndom og ungdom, blev det også til en del fridykning og snorkling. Desværre savnede jeg følelsen af at kunne gå dybere, længere og udforske mere af denne verden.

Så da jeg fik muligheden ...

Den EVENTYRLIGE og UKENDTE by, Røsnæs

Skrevet af Omar Chuheibar - Torsdag, 30 maj 2013.

Det var morgen, og de fleste så trætte ud undtaget mig. Jeg var frisk og spændt på det store ventede eventyr, jeg skulle ud og opleve.
Vi mødte alle sammen klokken 08:30 i garagen.
Alle mænd samlede sig rundt om en lille båd, og den bar vi ind i en stor sølv farvede trailer, mens at de unge damer bar stod og kiggede på. Jeg stod mellem alle sammen, som den yngste af alle, der var os elever, men der var også erfarne dykkere med.
Da vi skulle til at køre til den eventyrlige by Røsnæs, som jeg til gengæld aldrig havde hørt om før, fik jeg at vide, hvem jeg skulle køre med.
Vi kørte og kørte og kørte, men turen va...

1. dyk i åbent vand

Skrevet af Malene Hansen - Mandag, 20 maj 2013.

Det er fjerde maj - vinter er dårligt skiftet til forår og vandtemperaturen må mindst være i minus. Det virker ganske uforståeligt at vi frivilligt skal udsætte os for det store kolde gys, hvorfor kan det første dyk i åbent vand ikke vente til vandtemperaturen er steget - ja, det har jeg vist spurgt om ganske mange gange.
 
Men, vi er til trods herfor havnet ved Amager Strandpark og den ene efter den anden trasker frivilligt i vandet, så må jeg vel også hellere. Og hvor var det godt - det store kolde gys udeblev og i stedet åbnede der sig en fantastisk verden i det klare vand. Det bl...

Sol over Trykkerdammen

Skrevet af Nicolaj Jensen - Lørdag, 27 april 2013.

Fladt vand, Solskin, God sigt og end masse Gøjsere.

Det var de fire ingredienser dagens dyk var brygget på. Jeanette og undertegnede blev mødt af "pandekage-vand" samt høj sol da vi kørte ind på Trykkerdammens parkeringsplads.

Selvom dykket var meldt ud via. Kalenderen var der desværre ikke andre dykkere at se, men dette skulle selvfølgelig ikke stoppe os i at komme i vandet, så vi hoppede i vores udstyr og traskede i vandet.

Jeg ville gerne skrive en læ...

Ny hjemmeside

Skrevet af Jakob Johansen - Torsdag, 18 april 2013.

SÅ ER DEN HER ENDELIG...

Efter mange timers hårdt slid er den nye hjemmeside nu på plads.
Vi relancerer hjemmesiden i nyt design. Det skulle gerne betyde, at det bliver nemmere at finde det, du leder efter, og samtidig får du mulighed for at bruge nye funktioner.

Som tidligere er der kalender hvor alle ture m.m. kan slås op. Men som noget nyt er det nu også muligt at:

  • Skrive nyheder, artikler, turebeskrivelser og meget mere
  • Tilføje kommentarer til andres nyheder
  • At oprette gallerier med alle dine mange fotos

Det eneste det kræver er at du opretter dig som bruge...