Nytårsdyk ved munkholmbroen.

Skrevet af Ian Nielsen - Tirsdag, 30 december 2014.

Danmark viste sig fra sin smukkeste side her til morgen, så humøret kunne ikke andet end at være godt til årets nytårsdyk.

Flere steder kunne man se den blå himmel, vinden var svag og sneen lå flot over landskabet. Kort sagt, som et mindre eventyr. På den sydlige del af vandet ved munkholmbroen, var vandet også frosset til is.

Efter en kort breafing om dagens dyk, gjorde vi alle klar til at komme i vandet og se om vi kunne find nogle af de øl som en fortabt sjæl har valgt at smide i vandet fra broen.

Dykket idag var specielt for mig, mit sidste dyk var for nogle måneder siden. Et rystende koldt dyk, ved Amager strandpark, iført en 7 mm semidry. Idag skulle være anderledes, idet det blev første dyk i tørdragt.

Fantastisk at komme under vandet igen, og denne gang helt uden at fryse. Sigten var okay, med 5-8 m sigt, og strømmen var kun svag nordgående.

Efter 5 minutter med lidt afsøgning af bunden, lå den og glimtede. En fantastisk flaske øl fra Svannike Bryghus, som er perfekt at nyde imens man f.eks. skriver kort om dagens dyk. 

Efter en svømmetur omkring bropillerne, begyndte finnerne at gøre vrøvl, idet at støvlen i tørdragten var lidt for stor, så fik lavet hvad man i yoga verden nok kalder for den omvendte pelikan. Til overfladen, vend rundt og ned igen. Kun for kort efter at udføre endnu en perfekt omvendt pelikan og stige på hoved til overfladen. 

Valgte at gå ind her efter, så kaffen ikke blev alt for kold. 

De fleste var også ved at kommer op på daværende tidspunkt (dykkertid ca. 20 min) 

Kort debreafing, og hjem og ordne grej.

En absolut perfekt afslutning på årets sæsson, som desværre ikke blev så lang som ønsket. Men ser allerede frem til et fantastisk 2015, hvor at nytårsforsættet er for mig som for de fleste andre i klubben. At komme ud og få noget mere vand over hoved.

Takker alle for et fantastisk 2015, ses på den anden side at nytår. 

obs. De vedhæftede billeder er tyv stjålet på facebook af div der deltog til arrangementet. :D

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Log ind, for at skrive en kommentar