Roskilde Frømandsklub er endnu engang i front med nye uddannelser

Skrevet af Søren Bergh Jensen - Onsdag, 07 juni 2017.

Roskilde Frømandsklub er kendt for at have et kreativt miljø med instruktører, der konstant arbejder med de nyeste uddannelser inden for dykning.

Dansk Sportsdykker Forbund har frigivet et nyt kursus i Rekreativ Trimix Dykning, og blandt de første instruktører, som er uddannet inden for dette område af dykning, er også en instruktør fra Roskilde Frømandsklub.

Søren Bergh Jensen, der er ansvarshavende instruktør i Roskilde Frømandsklub og certificeret rekreativ trimix instruktør, har nu uddannet de første rekreative trimix dykkere blandt klubbens medlemmer. Det er samtidig de første rekreativ trimix dykkere, der er uddannet i regi af Dansk Sportsdykker Forbund.

De nye rekreative trimix dykkere er:

  • Jakob Johansen, CMAS ** instruktør
  • Kenneth Andersen, CMAS *** dykker

Kurset blev ledet af Søren Bergh Jensen, CMAS **** dykker og CMAS ** instruktør.

Kurset blev afholdt dels i Roskilde Frømandsklubs lokaler, dels afviklet på en klubtur til Bornholm, hvor eleverne havde 2 dyk med en heliumblanding i gassen. Der blev bl.a. dykket til vraget af Affaire, der ligger på 43 meter.

Beviserne blev uddelt på den traditionsrige onsdagsgrill aften i Roskilde Frømandsklubs lokaler. På billedet ses til fra venstre, Jakob Johansen, i midten Kenneth Andersen og til højre instruktøren Søren Bergh Jensen.

Det kan så tilføjes, at det næste hold elever til Rekreativ Trimix allerede er klar og mangler kun de afsluttende dyk.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Log ind, for at skrive en kommentar